tirsdag 1. desember 2009

god jul

sånn . da var artikkelen på kriminalomsorgens nettsider på plass (helt uten familiebilder og denslags) . har også sendt en teaser til ålesund fengsel, og venter spent på reaksjoner derfra .

fikk tilsendt en skriftlig tilbakemelding fra sensor for litt siden . det er ikke helt vanlig at sensor leverer fra seg noe skriftlig, det er ihvertfall ikke obligatorisk, men det kan være nyttig for studentene, selv om vi har lange gjennomganger i auditoriet . denne muntlige tilbakemeldingen kan være vanskelig å svelge, og ofte er man så stressa og nervøs på forhånd, at man egentlig ikke får med seg noe av det som blir sagt (eller man kan være for opptatt med å gjemme seg under pulten, da får man heller ikke med seg alt) . det var hyggelig lesestoff, heldigvis, og det var interessant å se hvordan sensor beskrev oppgaven rent konkret . takketakk, mr corneil .

3 kommentarer:

  1. Hurra for deg Benedicte!!!

    SvarSlett
  2. Gratulerer så mye frøken Toppkarakter!:) Du har lagt lista høyt for oss stakkars som kommer etter...;)

    SvarSlett
  3. taKK, synne ;) hurra for deg også !!

    marit, du vet hva de sier :: hell i .. ehm .. hell i diplomarbeid, uhell i .. kjærlighet ? og altså :: jeg tror nok sensorene får problemer med ditt kull, når de ble så gira på det sosiale engasjementet på mitt kull . for å si det sånn !! lista kan du legge sjæl :)

    SvarSlett

 
Blogglisten